Sunday, June 26, 2016

April Skin Magic Snow Cushion Review!


Aloha friends! On this episode on testing out cushion, I will be comparing this two cushion from April Skin. One is Magic Snow Cushion Black vs Magic Snow Cushion Pink. I hope you guys enjoy my review~

Aloha friends! Di video kali ini aku mau bahas dua cushion dari April Skin yang lagi booming di Indonesia nih~ Yang aku review kali ini yaitu April Skin Magic Snow Cushion Black dan juga April Skin Magic Snow Cushion Pink. Semoga bermanfaat~



Play video below for English Version


Mainkan video di bawah ini untuk Versi Indonesia


Saturday, June 18, 2016

How I Clear Up My Acne In One Week!


This is not a sponsored video. Just my honest review about this product. Honestly, if you watch my other video you will know that I got this product for free from Beauty Bound Asia. But they did not ask us for a review or anything. This is just my gratitude because this product helps me a lot through out my acne problem. I really thank God that I can receive this product in the perfect time lol.

Halo semuaa~ Kali ini aku mau bagi2 tips gimana cara aku menghilangkan jerawat membandel yang susah banget dihilangin sampai aku hampir frustasi haha. Oh iya review ini 100% review jujur aku tanpa dibayar atau apapun yah~ Meskipun produk ini aku dapat secara cuma2 tapi aku mau membantu kalian agar ga jadi stress kyk aku lol :p




Play video below for English Version


Mainkan video di bawah ini untuk Versi Indonesia


Sunday, December 20, 2015

Revlon Colorstay VS Revlon Whipped Creme

Hola guys~ Holiday is coming soon! Today I'm gonna having this review between two products that I really enjoy to use for my everyday makeup. Hope it helps you out! :)

Halo semuanya~ Kali ini aku mau share perbedaan antara Revlon Colorstay dan Revlon Whipped Creme. Semoga review ini membantu :)


Play video below for English Version

Mainkan video di bawah ini untuk Versi Indonesia

Sunday, December 6, 2015

TTS Taeyeon 소녀시대-태티서 Dear Santa Makeup Tutorial

Hohoho~ Christmas is getting near so I'm doing this makeup tutorial inspired by a lovely korean group which is TaeTiSeo. They just released in new song called Dear Santa or you can also say Girls' Generation TTS 소녀시대-태티서 Dear Santa lol. In here I'm doing makeup inspired by Taeyeon of Girls' Generation. Hope you guys enjoy it :)

Hohoho~ Natal akan tiba loh! Berhubung sedang edisi natal, aku membuat makeup yang terinspirasi dari lagu terbaru TTS yaitu Dear Santa. Semoga kalian suka :)


Click on the video below to see the makeup tutorial :)

Mainkan video di bawah ini untuk melihat makeup tutorialnya :)



Bad Girl Makeup Tutorial

Hey beautiful soul! Today I'm doing a makeup tutorial as a Bad Girl. It is inspired by the latest song from CL which is hello bitches as it is totally DOPE! Hope you guys enjoy it :)

Halo semuanya~ Kali ini aku membuat makeup tutorial dengan tema "Bad Girl". Yuk yang mau terlihat seperti cewe rock and roll bisa lihat makeup tutorial ini lol. Semoga kalian suka :)

Click on the video below to see the makeup tutorial :)
Mainkan video di bawah ini untuk melihat makeup tutorialnya :)

Monday, November 30, 2015

Deer Makeup Tutorial

Ola! Christmas is coming real soon~ Inspired by this holiday season, I create Deer Makeup look for you guys. I hope you guys like it :)

Halo~ Terinspirasi dari suasana natal, aku membuat makeup tutorial bertema Kancil. Semoga kalian suka dengan makeup tutorialnya :)

Watch the video below for the makeup tutorial :)
Tonton video di bawah ini untuk makeup tutorialnya :)

Friday, November 27, 2015

Horrible Experience With Lush Product

Today I will give you guys my opinion/review on one of Lush product. This is one of the best seller in Lush and I really expected a lot from this product but it turns out didn't work that well for me :(

Halo semua! Kali ini aku mau kasih review tentang produk dari Lush. Produk ini adalah salah satu produk yang terjual paling banyak di Lush tetapi tidak bekerja dengan baik untuk kulit aku :(


English Version

Versi Indonesia

If you have a problem with loading the video, you can click here
Jika kamu mengalami kesulitan untuk memulai video, kamu bisa klik disini