Monday, November 30, 2015

Deer Makeup Tutorial

Ola! Christmas is coming real soon~ Inspired by this holiday season, I create Deer Makeup look for you guys. I hope you guys like it :)

Halo~ Terinspirasi dari suasana natal, aku membuat makeup tutorial bertema Kancil. Semoga kalian suka dengan makeup tutorialnya :)

Watch the video below for the makeup tutorial :)
Tonton video di bawah ini untuk makeup tutorialnya :)

Friday, November 27, 2015

Horrible Experience With Lush Product

Today I will give you guys my opinion/review on one of Lush product. This is one of the best seller in Lush and I really expected a lot from this product but it turns out didn't work that well for me :(

Halo semua! Kali ini aku mau kasih review tentang produk dari Lush. Produk ini adalah salah satu produk yang terjual paling banyak di Lush tetapi tidak bekerja dengan baik untuk kulit aku :(


English Version

Versi Indonesia

If you have a problem with loading the video, you can click here
Jika kamu mengalami kesulitan untuk memulai video, kamu bisa klik disini

Friday, November 20, 2015

EXID HOT PINK MAKEUP TUTORIAL (이엑스아이디) 핫핑크


Hey I'm back with another Korean Makeup Inspired. Today what I'm doing is creating a makeup look inspired by newest song by EXID. This makeup look is as LE from EXID. This is the newest song from EXID which is Hot Pink 이엑스아이디 핫핑크 . Hope you guys like it!

Halo kembali lagi dengan makeup tutorial ala korea~ Kali ini makeup tutorial aku berdasarkan lagu terbaru dari EXID yaitu Hot Pink. Makeup ini sendiri aku pilih LE, yaitu leader dari EXID. Semoga kalian suka :)


Play the video below for the tutorial
Mainkan video di bawah ini untuk melihat caranya


If you are having a problem with loading the video, you can click here
Jika bermasalah dengan memainkan videonya, bisa klik disini

Friday, November 6, 2015

RED VELVET 레드벨벳 DUMB DUMB HAIR TUTORIAL

If you already watch RED VELVET 레드벨벳 DUMB DUMB MUSIC VIDEO you will know what kind of hairstyle is this. This is kind of a twisted hairstyle I would say and it was really unique and cute. The step to make this hairstyle also really easy! Hope you guys enjoy it :)

Kalau kalian sudah lihat Musik Video dari Red Velvet yang berjudul Dumb Dumb, kalian pasti tahu juga nih gaya rambut seperti ini. Kali ini aku mau ajarin kalian gimana sih untuk mendapatkan Gaya Rambut Korea yang unik seperti itu. Yuk langsung aja nonton videonya :)

ENGLISH VERSION WATCH THE VIDEO BELOW

VERSI INDONESIA TONTON VIDEO DI BAWAH INI

If you have a problem with loading the video, you can click here
Jika kalian memiliki masalah saat memainkan videonya kalian bisa klik disini