Sunday, June 26, 2016

April Skin Magic Snow Cushion Review!


Aloha friends! On this episode on testing out cushion, I will be comparing this two cushion from April Skin. One is Magic Snow Cushion Black vs Magic Snow Cushion Pink. I hope you guys enjoy my review~

Aloha friends! Di video kali ini aku mau bahas dua cushion dari April Skin yang lagi booming di Indonesia nih~ Yang aku review kali ini yaitu April Skin Magic Snow Cushion Black dan juga April Skin Magic Snow Cushion Pink. Semoga bermanfaat~



Play video below for English Version


Mainkan video di bawah ini untuk Versi Indonesia


Saturday, June 18, 2016

How I Clear Up My Acne In One Week!


This is not a sponsored video. Just my honest review about this product. Honestly, if you watch my other video you will know that I got this product for free from Beauty Bound Asia. But they did not ask us for a review or anything. This is just my gratitude because this product helps me a lot through out my acne problem. I really thank God that I can receive this product in the perfect time lol.

Halo semuaa~ Kali ini aku mau bagi2 tips gimana cara aku menghilangkan jerawat membandel yang susah banget dihilangin sampai aku hampir frustasi haha. Oh iya review ini 100% review jujur aku tanpa dibayar atau apapun yah~ Meskipun produk ini aku dapat secara cuma2 tapi aku mau membantu kalian agar ga jadi stress kyk aku lol :p




Play video below for English Version


Mainkan video di bawah ini untuk Versi Indonesia